Ea nu mai ...

Ea,nu mai scrie,
...literele îi sunt străine, fade!Cuvintele i se amestecă haotic printre gânduri!A spart milioane de călimare, a rupt mii de foi...A lăsat în urmă cu frivolitate romanele aproape ascetice pe care înainte le scria cu atât de multă uşurintă.

Ea, nu mai vede,
...şi-a strâns privirea la piept şi fără milă ,aproape malefic i-a arunca-o neîndurător Bătrâneţii, nu mai are nevoie de ea....Ea nu mai vede cadenţa picăturilor de ploaie pe luciul caldarâmului, nu mai vede curcubeele,răsucirea frunzelor aflate în puterea vântului.A lăsat în urmă imaginile tinereţii şi nu mai vede,doarme!
Ea ,nu mai iubeşte,
...iubirea îi pare perfidă, falsă, dureroasă.Nici nu urăşte...Ea îşi aruncă vitezeşte privirea spre toţi , îi acoperă cu verdele ochilor ei .Priveşte, dar nu vede nimic!

Ea, nu mai pictează,
...detestă culorile pentru că sunt prea clare prea exacte,nu iubeşte nuanţele pentru că nu le înţelege inexacitatea, nu le vede echilibrul.A ascuns în sertare adevărate opere de artă în care a jonglat admirabil cu culorile, cu nuanţele, cu sufletele...

Ea ,nu mai cântă,
...nu îşi mai împarte glasul cu nimeni.Bătrâneţea asta a ajuns-o din urmă şi i-a picurat pe corzile vocale imnuri sumbre , macabre, reci... A lăsat în urmă simfoniile tinereţii şi nu mai cântă, tace!

Ea , nu mai râde,
...râsul îi pare prostesc, naiv,copilăresc.Nici măcar nu plânge..Ea stă şi fredonează mut baladele copilăriei!

Ea ,nu mai dansează,
...nu cunoaşte sunetele şi le urăşte bătăile de inimă.Urăşte notele muzicale şi perfecţiunea acestor îi pare perfidă.A lăsat în urmă mii de repetiţii asidui, convinsă că nu are talent. Doamne, şi dacă aţi fi văzut cu câtă precizie îşi înălţa întregul corp pe poante, cât suportau fragilele-i glesne!Ar fi putut sta aşa ani în şir nesimţind durerea, cu zâmbetul pe buze,tăcând, privind, dansând... 
Ea, nu mai aude,
...pentru ea sunetele sunt praf risipit de cretă, nu lasă urme, nu se simt.Nu se plănge, niciodată nu a fost o bună ascultătoare şi Bătrâneţea asta şi aşa o durea prea tare.A lăsat în urmă vorbele tuturor şi nu mai aude, stă şi tace!

Ea, nu mai simte,
...simţurile îi par străine, potrivite altor oameni!Nici măcar nu îi pasă.Încearcă să stea pe vârfuri şi să asculte o melodie mută...

Ea, nu mai scrie,
...nu poate să deslipească literele din suflet şi propoziţiile sunt incomplete, imperfecte.Câtă artă!Dar ea nu poate să o vadă.

De când nu mai scrie ea ,nu mai face nimic.Trăieşte absent, involuntar, lăsându-se purtată de zilele furtunoase ale vieţii.

Ea , artista, nu mai vie!E moartă decând nu mai îşi împarte sufletul tuturor!

E incompletă, goală, pustie.Ea nu mai scrie!...nu mai vede,nu mai iubeşte,nu mai pictează, nu mai cântă, nu mai râde,nu mai dansează, nu mai aude,nu mai simte, nu mai scrie, nu mai trăieşte, nu mai respiră!


Ea nu mai luptă,nu mai poate!

Ea plânge , râde , moare!

Ea nu mai scrie, moare!
                                                            
                                                                                                                                         Aimee:x


Comentarii

Yume^^ a spus…
Foarte frumos ^^<3
Floare De Colt a spus…
scrie...te rog...tu scrie!!!!si..rade...si zambeste...si traieste.....si danseaza si coloreaza.....si...iubeste...pentru ca noi te iubim!!!! si El....
Raisa a spus…
Incredibila aceasta postare!
Paolla si-atat a spus…
trebuie sa existe o persoana pt xare sa faca toate acestea, sa-si revina...ea insasi !
Baldovin a spus…
Scrie si despre fericire! Caut-o si scrie si despre ea.
C.L.M. a spus…
wow:) cat de fain! :X
Ada :) a spus…
Cat de frumos,aveam si eu momente in care uitam ca exista si lucruri frumoase despre care pot scrie.Cauta bine in sufletul tau si vei gasi si amintiri frumoase,vad ca scri foarte,foarte frumos...dintr-un rau,poti face sa para bine! Am sa te mai citesc!
Anonim a spus…
Dar ea inca mai viseaza si inca mai spera, undeva in adancul ei, si cand va zambi usor si va lasa momentul sa o poarte va scrie.
Sper sa iti revii cat de curand, uita-te la comentarii, uita-te ca au si altii nevoie de literele tale
Hiii!!Postarea asta mi-a placut mult de tot :xFelicitari !
29 decembrie a spus…
cat de frumoasa este ideea postarii..
:x
Alle. a spus…
Foarte fain fluxul de idei.. in sensul cum ai domolit si ti s-au "stins" cuvintele spre sfarsit :)
Anonim a spus…
Ea..ar trebuii sa continue.
Rosaline a spus…
imi place atmosfera pe care o creeaza melodia de pe fundal...
Adi a spus…
Imi place,m-a pus pe gânduri chestia asta,foarte frumos..m-am abonat la blogul tau:D .. imi place.Treci si pe la mine,dacă vrei si simţi nevoia.
Lavinia Dance a spus…
trebuie sa lupte, cu siguranta mai gaseste macar putina vointa.
frumos ai scris.
Giulia. a spus…
Ea,ar trebui să continue pentru că nu mă satur din cititul postării..
Goda a spus…
Imi pare rau ca nu am mai trecut de ceva vreme pe aici dar cu siguranta voi venii mai mult de acum in colo. Frumos si astept sa revii si tu cu postari noi :)
Hei,organizez un concurs,un fel de olimpiada,as fi incantata sa participi.Toate detaliile le gasesti aici http://concursuriliterare.blogspot.com/!Te astept sa te inscrii pana pe data de 03.02.2012.Imbratisari si zambete!
Gloria e Rogerio a spus…
Ne place blog-ul dvs. este minunat si va fi mereu aici, citind toate stirile.
Pupici Glorinha.
Vă dorim un week-end minunat.
http://sbrincos.blogspot.com
Brazil
Rouge a spus…
Am dat peste blogul tau intamplator,dar pot spune ca am gasit multa sensibilitate.

Bravo!
Astept noi articole!
Lorena a spus…
Superb.. M-am regasit in acea "Ea" si asta numai datorita tie. Tine-o tot asa >:d<..

Postări populare de pe acest blog

Subtereanul despotic al iubirii

Iubesc orele

Totul e stelar,prietene!